luni, 29 iunie 2009

Lucrari recente 2009

Lucrari recente 2009















































































































































































































































































































































9 comentarii:

Marta Ager spunea...

Interesting blog. Best wishes on your work.

Richard Raynolds- Londra spunea...

Vazand panzele acestui tanar si foarte talentat artist, nu poti ramane indiferent. In fapt cu cat privesti mai mult tablourile, cu atat mai mult iti doresti sa ai unul in casa ta. De ce? Este simplu, artistul, are o incarcare emotionala atat de puternica incat o parte din sufletul sau se revarsa in panzele create, dand nastere unor capodobere de culoare. Avem ocazia, unica poate, de a fi contemporani cu acest artist, care, dupa parerea mea, va deveni foarte celebru in plan international, in foarte scurt timp. Lumea are nevoie de sensibilitatea ta si de caldura picturilor tale, Bogdane! Tu ne aduci aminte ca suntem oameni, ca trebuie sa ramanem asa, si ne reincarci sufletul cu energia pe care tu o consumi in panzele tale. De la sufletul tau, la cele ale admiratorilor tai, nu este decat un pas: pictura ta! FELICITARI pentru tot ce ai realizat pana in prezent si multa inspiratie pentru viitor!

Cristina Coza spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Claudiu spunea...

felicitari pentru munca ta! un pic de viata si culoare nu strica niciodata, dimpotriva. tine-o tot asa si mergi mai departe! arata tuturor ce poti si cine esti!

Perfekkt Match spunea...

"Even diamonds start as coal"
Cu foarte mult timp in urma pictai in casuta aceea mica in capatul unei gradini :) Iti aduci aminte?Cu toate ca de atunci ti-ai schimbat stilul de a picta, in esenta ai ramas acelasi romantic "irecuperabil":)

Salutari :)

Mira

camelia haiduc spunea...

Ma bucur ca am avut ocazia sa stam de vorba fata in fata,intr adevar, o parte din ceea ce interiorizezi se revarsa in ceea ce pictezi.Asa cum copacii nu pot exista fara radacini, caci ele sunt esenta lor, asa nici tu nu cred ca ai mai fi , daca nu ai picta, pentru ca in culori sta esenta ta...si sunt atat de bine puse aceste culori..p

L spunea...

Multi artisti au uitat sa-si mai asculte si inima. A ta e plina de viata si creatie.

marius91 spunea...

tu ai facut toate astea ?
pt filme online http://filmemuzica.com